Struyk-Harms & Zonen

 

Verhuur mogelijkheden

Oliebollen

 

Wij verkopen onze oliebollen op onze winterstandplaatsen in Oude Pekela en Veendam en op verschillende evenementen en braderieën in heel Nederland. Maar er zijn meer mogelijkheden:

 

  •  Het huren van een oliebollenkraam met onze eigen bediening voor uw evenement, (bedrijfs)opening of bedrijfsfeest.
  • Bezorging van grote bestellingen in de regio.
  • Verzorgen van traktaties voor verjaardagen, jubileum en natuurlijk bij Kerst- e/o Nieuwjaarsreceptie.
  • zelf een idee?
  • Voor alle mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Let op!
Onze oliebollenkramen staan vanaf 1 november tot en met 31 december op onze vaste winterstandplaatsen. In deze periode zijn er beperkte mogelijkheden tot het huren van een oliebollenkraam. Het verzorgen van grotere aantallen oliebollen/krentenbollen of onze andere specialiteiten voor uw evenement is natuurlijk altijd mogelijk.

Gelati di Anthony - De ijsbus

 Dit is uitstekend geschikt voor kinderfeestjes en verjaardagen, maar natuurlijk ook voor bijvoorbeeld open dagen op scholen en kinderdagverblijven.

Voor meer informatie en prijsopgave kunt u contact met ons opnemen.


Poffertjes op locatie

Met onze poffertjeskraam komen we bij u op locatie en maken we heerlijke ambachtelijke poffertjes op een mooie koperen bakplaat.

 Ons poffertjesteam serveert dit uit aan uw gasten of klanten bij u. 

Wij kunnen met onze poffertjesplaat van 100 tot 1000 porties maken, geen probleem. Met onze Poffertjeskraam kunnen we gezellige kleine feesten aan maar ook grote festivals en bijeenkomsten, alsook uw jubileum,opening etc opfleuren.

E-mailen
Bellen